ادویه کله پاچه

Untitled-design-1-3

یکی از صبحانه های بسیار پرطرفدار و محبوب در بین ایرانیان کله پاچه است.

بسیاری از افراد کله پاچه را از طباخی ها تهیه می کنند و بسیاری دیگر به دنبال تهیه ی آن در منازل خود هستند.

این غا غذایی قدیمی و سنتی می باشد که از کله و پاچه گوسفند یا گوساله درست می شود.

مدت زمان پخته کله اگه طولانی می باشد و چندین ساعت زمان می برد.

به خاطر از بین بردن بوی بد کله پاچه توصیه ما استفاده از این محصول است که وجود ادویه آسیاب شده معطر در آن بو و طعم خوبی را ایجاد خواهد کرد.

یکی از فوت و فن های داشتن یک غذای  خوشمزه، استفاده از ادویه ی مخصوص آن است.

شاید بپرسید ادویه ی مخلوط کله پاچه چیست و راز درست کردن یک کله پاچه ی خوش طعم و خوش عطر چیست؟

در ادامه با خانوم ادویه همراه باشید تا شما را با طرز تهیه ی ادویه کله پاچه بپردازیم.

ترکیبات ادویه کله پاچه

زردچوبه به میزان لازم
دارچین به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
فلفل قرمز به میزان لازم
پودر پیاز
پودر سیر
پودر لیمو عمانی
برگ بو
هل سبز 2 عدد
هل سیاه ۱ عدد
زیره سبز 1 قاشق سوپ خوری
میخک 2 عدد
سیاه دانه 1 قاشق چای خوری
زیره سیاه 1 قاشق چای خوری
تخم گشنیز 1 قاشق مرباخوری
شوید 15 شاخه
زعفران 1 قاشق چای خوری

خواص ادویه های مورد استفاده در ساخت ادویه کله پاچه

ادویه میخک

جلوگیری از بروز عفونت های میکروبی
بهبود دهنده سردرد های میگرنی
درمان بیماری های دهان و دندان
تنظیم قند خون بدن

پودر سیر

دارای خواص ضد میکروبی و ضد ویروسی می باشد.
کاهش فشارخون
پیشگیری از سرطان
از لخته شدن خون جلوگیری می کند و کلسترول خون را کاهش می دهد.

زیره سبز

تقویت کننده سیستم ایمنی بدن
رفع یبوست و نفخ
به هضم غذا کمک می کند.
کاهش وزن

زردچوبه

به درمان دیابت کمک می کند.
دارای خواص آنتی اکسیدانی می باشد.
دارای خواص ضد پیری می باشد.
بهبود التهابات بدن.
از بروز بیماری های عصبی جلوگیری می کند.

روش نگهداری از ادویه ها

کلیه ادویه جات را در جای خشک و خنک و به دور از تابش نور مستقیم آفتاب قرار دهید.

این ادویه را در ظرف دربسته ای بریزید و هربار بعد از استفاده درب ظرف را محکم ببندید تا هوا و رطوبت به آن نفوذ نکند.

نکات مهم در رابطه با استفاده از ادویه کله پاچه

برای از بین بردن بوی نامطبوع  بهتر است پیش از طبخ  مقداری از ادویه را به آن اضافه کنید.

به علت به سرد بودن طبع این غذا، بهتر است از ادویه دارچین به مقدار مناسبی در غذا استفاده شود.

هرگز پیش از تمام نشدن پروسه ی پخت از نمک استفاده نکنید.

ایسنتاگرام خانوم ادویه

Main Menu