۸ ادویه معروف هندی که در آشپزی روزمره استفاده می شود

تاریخچه ادویه- خانوم ادویه-خانم ادویه

۸ ادویه معروف هندی که در آشپزی روزمره استفاده می شود؟

۱- هل

هل ( هِل )/ خانوم ادویه

هل به عنوان یک ادویه معطر و طعم دهنده قوی در گوشت هندی، سبزیجات، چای، شیرینی و درتمامی غذاهای متنوع این کشور استفاده می شود. سعی کنید دانه های هل یا پودر هل را به دستورغذای خود اضافه کنید تا غذایی معطر و خوشبو داشته باشید.

۲- فلفل قرمز

خانوم ادویه / فلفل قرمز
فلفل قرمز در انواع غذاهای هندی استفاده می شود و به عنوان یک طعم دهنده ی قوی در غذاهای گوشتی و گیاهی کاربرد بسیاری دارد. علاوه بر این فلفل سیاه به عمل گوارش کمک می کند، محرک، اشتها آور و خلط آور است و درتسکین اعصاب بسیار موثر است.

۳- گشنیز

تخم گشنیز

گشنیز در غذاهای حاوی برنج وهمراه با کاری استفاده می شود. گشنیز یک ادویه متنوع است که هم به صورت خام و هم بو داده شده در دستور غذای هندی دیده می شود. شما نیز می توانید آن را به سس سالسا و یا به عنوان چاشنی در گوشت گاو، مرغ و ماهی اضافه کنید.

۴- دارچین

دارچین

دارچین اغلب برای چای و دسر استفاده می شود و یک گیاه محرک و اشتهاآور است

که می تواند هرغذایی را دلچسب و معطر کند. چوب‌‌های دارچین در غذاهای هندی مانند

انواع بریانی و انواع کاری‌‌های هندی استفاده می‌‌شود. شما می توانید دارچین را به کیک های شکلاتی

و یا بستنی های خود اضافه کنید و از خواص درمانی آن نیز بهره مند شوید.

۵- میخک

میخک

میخک گیاهی بسیار کوچک اما با خواص درمانی فراوان است

که درعین حال به عنوان یک ادویه شفابخش و خوش عطر در تهیه غذاها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

علاوه برخواص شگفت انگیزآن طعم فوق العاده ای به غذاهایی مانند گوشت، سبزی و برنج می دهد.

۶- برگ کاری

برگ های کاری به عنوان یک طعم دهنده قوی در آشپزی هند استفاده می شود

و تازگی بی نظیری در هر وعده غذایی ایجاد می کند. برگ های کاری را می توانید با ادویه های مورد علاقه خود مخلوط کرده

و آن را به خمیر بیسکویت و یا هر وعده ی غذاهایی خود اضافه کنید.

۷- تمبر هندی

تمبر هندی در سراسر هندوستان به عنوان چاشنی در گوشت، پاستا و بسیاری از غذاها استفاده می شود.

طعم ترش و اسیدی این آلوچه هندی را می توان در بسیاری از غذاهای هندی احساس کرد،

البته این آلوچه را در هندوستان به‌ صورت رب، بیشتر استفاده می ‌کنند.

تمبر هندی را می توانید به عنوان سس به گوشت هم اضافه کنید تا طعم ترش مزه ای به گوشت دهد،

همچنین برای ایجاد یک طعم و مزه منحصر به فرد می توانید آن را به مخلوط نوشیدنی های مرکبات خود اضافه کنید.

۸- زردچوبه

زردچوبه درجه یک

زردچوبه جزو ادویه ها و افزودنی هاییست که در غذاهای هندی و پودرهای کاری به شدت مورد استفاده قرار می گیرد

و به خاطر خواص ضد التهابی آن بسیارشناخته شده است.

عطروطعم تلخ و رنگ زرد و نارنجی روشن آن در غذاهایی مانند مرغ و سبزیجات آن بسیار غالب است و غذاها را خوش رنگ و بو می کند.

 

تهیه این هشت ادویه معروف هندی از خانوم ادویه

منو اصلی