طرز تهیه گرام ماسالا (ادویه بلوچی)

تاریخچه ادویه- خانوم ادویه-خانم ادویه

طرز تهیه گرام ماسالا (ادویه بلوچی)

مخلوطی از چند ادویه برای پخت برنج و گوشت در غذا بلوچی استفاده میشود

مواد لازم

۶ عدد هل سیاه

۸ عدد هل سبز

۸ برگ بو

۴ تکه دارچین

۳ قاشق غذا خوری زیره سیاه

۲ قاشق غذاخوری زیره

۲ عدد فلفل قرمز خشک

۴ عدد میخک

۲ قاشق سوپخوری تخم گشنیز

۱ عدد انیسون ستاره ای

مراحل :

تمامی ادویه جات را در آسیاب برقی میریزیم.

اگه دوست داشتین میتوانید کمی زردچوبه هم اضافه کنید.

چند نکته:

دوستان جوز هندی و میخک را ما بلوچ ها خیلی کم استفاده میکنیم.

ادویه را تلخ و تند میکند.. بیشتر در ادویه های هندی مورد استفاده قرار میگیرد.

جوز هندی

دویه گرم مصالحه به خاطر کم و زیاد بودن مواد شان رنگشان متفاوت است.

مقدار مواد لازم را هر کس به دائقه خود انتخاب میکند. و رنگش هم متفاوت میشود.

 

برای اطلاع از خواص دارویی ادویه ها موارد منع مصرف میتوانید پیج اینستاگرام ما را دنبال کنید.

برای ورود به پیج اینستاگرام میتوانید بر روی این لینک کلیک نمایید.

Main Menu