چای به

خانوم ادویه اینبار بامعرفی خواص چای به اومده:

۱- کمک به کاهش وزن:

یکی از خواص چای به برای لاغری این است که این چای مانند یک مکمل رژیمی عمل می کند.

به دارای مواد مغذی متعددی است و مصرف چای به می تواند با تأمین این مواد مغذی کمک کند

تا بهتر رژیم لاغری خود را حفظ کنید و دچار کمبود ویتامین نشوید.

۲- کمک به درمان زخم معده:

پژوهش های متعدد نشان داده اند

که یکی از خاصیت های چای به کمک به پیشگیری و درمان زخم معده، حتی زخم معده های ناشی از مصرف الکل است.

در واقع به و چای آن دارای ترکیبات منحصر بفردی هستند

که از تشکیل باکتری های اچ. پیلوری که اغلب باعث زخم معده می شوند جلوگیری می کنند.

نوشیدن مرتب چای به می تواند فایده ی زیادی برای سلامتی معده داشته باشد و از ایجاد زخم معده جلوگیری کند.

۳- خاصیت ضد التهابی:

به و چای آن دارای مقادیر بسیار بالایی ویتامین ث هستند

و می توانند تا میزان ۲۵ درصد از میزان مصرف روزانه توصیه شده بدن را تأمین کنند.

این ویتامین سیستم ایمنی را تقویت می کند و به درمان مشکلات التهابی کمک می کند.

خواص آنتی باکتریال این چای به جلوگیری از رشد و گسترش باکتری های مضر کمک می کنند

و مصرف این چای در درمان بیماری ای کولای (E.Coli) و بیماری اﺳﺘﺎﻓﻴﻠﻮﻛﻮﻛﻮس اورﺋﻮس (S. aureus) مؤثر بوده است.

چای به

۴- خواص آنتی اکسیدانی بالا:

یکی از چندین خاصیت چای به خواص آنتی اکسیدانی آن است.

میوه به سرشار از آنتی اکسیدان است

و این مواد به مقابله با رادیکال های آزاد و محافظت از سلول ها در برابر آسیب های ناشی از آنها محافظت می کنند.

چای به در مقابله با التهاب، کاهش استرس متابولیک و پیشگیری از ریسک بیماری های مزمن نقش مهمی دارد.

فلاونویدهای موجود در میوه به (مانند کوئرستین و کامپفرول) می توانند احتمال ابتلا به بیماری های قلبی و قلبی عروقی را کاهش دهند.

علاوه براین، میزان بالای آنتی اکسیدان موجود در آب به و چای آن می توانند

به جوانسازی پوست و ترمیم آسیب های ناشی از پیری و استرس کمک کنند.

۵- خواص ضد ویروسی:

پژوهش ها نشان داده اند که چای به سرشار از ترکیبات فنولیک است.

این ترکیبات سالهاست در طب سنتی و طب غربی برای تقویت فعالیت ضد آنفلوئنزای داروها مورد استفاده قرار می گیرند.

این خاصیت ضد ویروسی، در کنار خاصیت آنتی باکتریال و ضد التهاب چای به،

تأثیر زیادی در پیشگیری از سرماخوردگی معمولی، سرماخوردگی فصلی و سایر بیماری های ویروسی مشابه دارند.

۶- کمک به حل مشکلات گوارشی:

یکی از خاصیت های چای به حل مشکلات گوارشی است

که هم طب سنتی و هم پژوهش های اخیر آن را تأیید می کند.

در واقع، چای به در محافظت از بافت معده در مقابل اختلالات گوارشی مانند التهاب روده و کولیت خونریزی کننده مؤثر است.

یکی از خواص چای به در بارداری نیز کاهش حالت تهوع و استفراغ به ویژه استفراغ صبحگاهی است.

۷- مفید برای سیستم قلبی عروقی:

به سرشار از اسیدهای کلروژنیک، آنتوسیانین ها، فلاونول ها و کاتچین ها و پروآنتوسیانیدین هایی است

که برای سلامت سیستم قلبی عروقی مفید هستند.

۸- کاهش ریسک ابتلا به سرطان:

همانطور که اشاره کردیم چای به دارای خواص آنتی اکسیدانی است

و به همین دلیل می تواند ریسک ابتلا به سرطان را کاهش دهد.

علاوه براین، این چای دارای مواد قابضی مانند کاتچین ها و اپیکاتچین ها است که به آنها ترکیبات تنین می گویند.

این ترکیبات که کمتر شناخته شده هستند، با اتصال به مواد سمی سرطانزا و خنثی کردن آنها، از غشاء مخاطی در برابر سرطان محافظت می کنند.

۹- کاهش استرس:

نوشیدن مرتب چای به برای کاهش استرس در افرادی که سبک زندگی پرسرعت باعث ایجاد استرس در آنها شده، مؤثر است.

چای به به دلیل خواص آرامش بخش آن از نوشیدنی های محبوب

یوگی های هندی نیز به شمار می رود و به افزایش تأثیر مراقبه کمک می کند.

۱۰- کمک به بهبود سلامت چشم:

قرن هاست که در طب سنتی غربی و شرقی از به و چای آن برای درمان مشکلات مرتبط با چشم استفاده می شود.

امروزه این خواص توسط پژوهش های مدرن نیز تأیید شده اند.

به علاوه بر بهبود بینایی و وضوح دید، به کاهش احتمال ابتلا به بیماری های چشمی جدی تر نیز کمک می کند.

علاوه بر آنتی اکسیدان های موجود در این چای، سایر ویتامین ها و ترکیبات ضروری موجود در آن مانند

ویتامین های ب۱، ب۳، ب۶ و پتاسیم، روی و فولات نیز به محافظت از سلامت چشم کمک می کنند.

۱۱- مفید برای کبد:

چای به دارای خواص مفیدی برای محافظت از کبد است

و می تواند مقاومت بدن در برابر عفونت های ناشی از باکتری ها را افزایش دهد.

۱۲- کمک به تسکین علایم آلرژی:

به و چای آن به تسکین علایم واکنش های آلرژی های رایج، حملات آسمی و التهاب پوستی آلرژیک کمک می کنند.

این خاصیت به دلیل ترکیبات موجود در این میوه و تخم های آن اتفاق می افتد

که از فعالیت سلول های ایمنی که باعث واکنش های آلرژیک می شوند، جلوگیری می کنند.

نحوه مصرف چای به:

به یکی از میوه های پاییزی است که در ایران بیشتر به شکل مربا یا در خوراک هایی مانند تاس کباب مصرف می شود.

شما می توانید این میوه را خشک کنید و در تمامی طول سال برای تهیه چای به از آن استفاده کنید.

روش خشک کردن به:

  • برای خشک کردن به ابتدا آن را رنده کنید.
  • آن را در یک سینی شیرینی پزی بزرگ به صورت یک لایه پهن کنید.
  • سپس سینی را به مدت ۳ تا ۴ ساعت در فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار دهید.
  • وقتی میوه خشک شد آن را از فر خارج کنید و بگذارید کامل خشک شود.
  • سپس آن را در شیشه بریزید.

طرز تهیه چای به سنتی:

مواد لازم:

  • به خشک شده ۱ قاشق چایخوری
  • آب جوش ۱ لیوان

طرز تهیه:

به خشک شده را در یک لیوان شیشه ای بزرگ بریزید.

لیوان را تا نیمه با آب جوش پر کنید.

روی لیوان را با حوله آشپزخانه تمیز بپوشانید و بگذارید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بماند.

قبل از سرو کردن چای، لیوان را با آبجوش پر کنید و نوش جان کنید.

مضرات :

تا کنون مضرات خاصی برای این گیاه ذکر نشده اما می تواند جذب مواد مؤثره ی بعضی داروها را کاهش دهد.

توصیه می شود برای جلوگیری از بروز این تداخل، بین مصرف چای به و داروهای خود حداقل یک ساعت فاصله بگذارید.

 

برای تهیه این محصول میتوانید بر روی این لینک کلیک نمایید.

برای اطلاع از خواص دارویی ادویه ها موارد منع مصرف میتوانید پیج اینستاگرام ما را دنبال کنید.

برای ورود به پیج اینستاگرام میتوانید بر روی این لینک کلیک نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

Main Menu