ادویه هندی

Colored and realistic glasses jars with herbs spices set composition on wooden shelves vector Illustration

ادویه هندیخانوم ادویه این بار در خصوص ادویه هندی می خواد اطلاعاتی در اختیار شما همراهان عزیز قرار بده: ادویه ها کارکرد مختلفی دارند و علاوه بر خوش طعم کردن غذاهایمان در سلامتی ما تاثیر فراوانی دارند. هند به عنوان یکی از خواستگاه های ادویه با توجه به گستردگی اقلیم و ذائقه هندیان ادویه های مختلفی داشته است و  همواره یکی ازمناطقی است که به سراسر جهان ادویه ارسال می کند.

در ایران نیز ادویه هندی خواهان فراوان دارد و  خانوم ادویه نیز در تلاش است بهترین خرید ادویه هندی را برای شما عزیزان به ارمغان بیاورد.

بررسی ادویه هندی

با ترکیب هر کدام از این ادویه ها در هند ادویه جات ترکیبی درست می کنند که در ادامه برخی از آن ها را در این مقاله نام برده ایم. در نقاط مختلف این کشور دستورهای ادویه جات ترکیبی متفاوت است و از این ادویه های مخلوط در آشپزی و در طبخ انواع کباب گوشت و مرغ و ماهی و نان و شیرینی و دسر و ترشی و غذاهای سبزیجات استفاده می شود.

در زیر لیستی از انواع ادویه ها و سایر چاشنی هایی که معمولاً در این کشور استفاده می شوند آورده ایم.

آلکانت

آلکانت گیاهی از خانواده گل گاوزبان است که خشک و آسیاب می شود و در غذاهای هندی مورد استفاده قرار می گیرد.

انواع مختلف این ادویه عبارتست از: آلکانت قرمز ؛ سبز، زرد و آلکانت با گل آبی و برگهای همیشه سبز.

آمچور

آمچور که به آن پودر انبه نیز گفته می شود، ادویه میوه ای است که از انبه سبز نارس خشک شده تهیه می شود و به عنوان ادویه مرکبات در آشپزی استفاده می شود. این ماده بیشتر در هند تولید می شود و برای طعم دادن به غذاها استفاده می شود.

رزین

رزین خشک و پودر شده یک ادویه ضروری در هند است. بوی تند و قوی ای دارد و آن را به خوراک عدس ، لوبیا اضافه می کنند.

زیره سیاه

زیره یک ادویه اساسی در پخت و پز است که این ادویه را به سوپ ها ، غذاهای دریایی و کاری اضافه می کند. همچنین می توانید برای افزایش مواد مغذی و افزایش عطر و طعم ، مقداری زیره آسیاب شده را به ماست ساده اضافه کنید.

زیره سبز

زیره سبز یک گیاه گلدار، بومی خاورمیانه است . این ادویه در غذاهای بسیاری از فرهنگ ها استفاده می شود اما در فرهنگ غذایی این کشور بسیار مورد توجه است و در انواع غذاها از جمله خورشت، انواع کباب، پلو و طبخ انواع نان مورد استفاده قرار می گیرد.

بذر خردل سیاه

دانه های تند و مغز داری که به آن بذر خردل سیاه می گویند طعم دهنده بسیاری از غذاها هستند. از کاری و سیب زمینی گرفته تا ترشی و انواع سالاد. آنها را در روغن داغ بریزید تا عطر و طعم آنها بیشتر شود.

خرید ادویه هندی

فلفل سیاه

فلفل سیاه که معمولاً خشک می شود و به عنوان ادویه و چاشنی در آَشپزی استفاده می شود و  خواص بسیاری نیز از نظر طب سنتی ایرانی دارد.

زردچوبه

زردچوبه آسیاب شده یک ادویه بسیار مفید است که طعمی چوبی فلفلی و رنگی طلایی دارد. این ادویه به دلیل خاصیت ضد التهابی که دارد شناخته می شود و از نوشیدنی ها گرفته تا ترکیب کاری و سبزیجات سرخ شده استفاده می شود.

بوته کپر

بوته کپر ، که گل رز نیز نامیده می شود ، گیاهی چند ساله است که برگهای گرد و گوشتی و گلهای بزرگ سفید تا صورتی مایل به سفید دارد. این ادویه خوش عطر و طعم بومی این کشور  است و در انواع دستورهای غذایی در هند مورد استفاده قرار می گیرد. این گیاه بیشتر در درست کردن انواع ترشی در هندوستان مصرف می شود.

چارولی

چارولی درختی است که از دانه های با طعمی شبیه به بادام به عنوان ادویه مخصوص پخت و پز در هند استفاده می شود. ادویه چارولی در سراسر هند و در شمال غربی آن کشت می شود.

فلفل چیلی قرمز کشمیری

در غذاهای هندی از انواع مختلفی از چیلی قرمز خشک شده استفاده می شود. این ادویه دارای رنگ قرمز درخشان است که به غذاها رنگ طبیعی و طعم دودی را اضافه می کند. فلفل چیلی قرمز در آَشپزی به عنوان ادویه ای برای افزودن طعم تند، به انواع غذاها افزوده می شود.

گرامصاله یا ماسالای گارام

ماسالای گارام از کلمه گارم (داغ) و ماسالا (مخلوطی از ادویه ها)، ترکیبی از ادویه جات آسیاب شده است که منشا آن در هند است. این ادویه همچنین در پاکستان ، نپال ، بنگلادش ، سریلانکا و افغانستان بسیار مورد استفاده قرار می گیرد.

گارسینیا ایندیکا

گارسینیا ایندیکا گیاهی از خانواده ترنج، معروف به کوکوم و درختی میوه دار است که دارای مصارف آشپزی ، دارویی و صنعتی است. این گیاه در هند کشت می شود و به صورت خشک و آسیاب شده در انواع دستورهای آشپزی هندی استفاده می شود.

پودر انگور فرنگی هندی

پودر انگور فرنگی هندی میوه درخت مالاکا است که در هند رشد می کند. این میوه نیز مانند سایر میوه ها خشک و آسیاب شده و به عنوان ادویه در انواع دسرها، ماست و در کل در آشپزی این کشور محبوب است.

گل سنگ سیاه

گل سنگ سیاه گونه ای از گلسنگ است که به عنوان ادویه در هند استفاده می شود. این گونه در سراسر نیمکره معتدل شمالی و جنوبی هند دیده می شود. این ادویه به طور معمول در غذاهای گوشتی مانند بمبئی بریانی و خورشت گوشت بز و غذاهای گیاهی استفاده می شود.

این ادویه یکی از ترکیبات ماسالای شرق این کشور  است که برای پخت گوشت ، ماهی و سبزیجات استفاده می شود.

گشنیز

این ادویه همه کاره حاوی مرکبات است و طعم بی نظیری را به غذاهای کاری مالابار ، ویندالو ، سمبار و راسام اضافه می کند. این ادویه بسیار محبوب است و از آن در ساخت انواع ادویه های ترکیبی نیز استفاده می کنند.

جوز هندی

جوز هندی یک درخت همیشه سبز تیره برگ است که برای تولید ادویه حاصل از میوه آن کشت می شود. این میوه همچنین منبع تجاری روغن و کره جوز هندی است. از این گیاه برای مزه دار کردن انواع کباب مرغ و گوشت و ماهی و خورشت استفاده می شود. از این ادویه معطر در هند برای خوش طعم و عطر کردن انواع دسر و حتی درست کردن ترشی استفتده می کنند. این ادویه یکی از ادویه های محبوب در کل شبه قاره هند است.

پوست کاسیا

پوست کاسیا با عطر و طعم بسیار شیرین ، شبیه چوب دارچین است. این ادویه را به گوشت و کاری اضافه می کنند و در تهیه مخلوط ادویه های ترکیبی ضروری است. پوست کاسیا همچنین به چای و شکلات داغ اضافه می شود.

کورکوما

کورکوما یک گیاه گلدار از خانواده زنجبیل است که از ریشه های آن در پخت و پز استفاده می شود. این گیاه یک گیاه چند ساله ، علفی و بومی شبه قاره هند و جنوب شرقی آسیا است که برای رشد و نمو به دمای بین 20 تا 30 درجه سانتیگراد نیاز دارد.

 

خرید ادویه هندی

خرید ادویه هندی از خانوم ادویه

تمر هندی

تمر هندی درخت گل مروارید است که میوه خوراکی می دهد و بومی مناطق گرمسیر این کشور است. درخت گل مروارید میوه هایی قهوه ای مانند غلاف تولید می کند که حاوی یک تفاله شیرین و ملایم است که در غذاهای سراسر جهان مورد استفاده قرار می گیرد. از تفاله آن در طب سنتی و به عنوان براق کننده فلزات نیز استفاده می شود. از برگهای جوان و لطیف تاماریند همچنین در غذاها استفاده می شود.

ادویه کاری هندی چیست؟

ادویه کاری به چاشنی ای می گویند که ترکیب ادویه های مختلف باشد که با هم مخلوط شده اند. با این حال برگ های کاری نیز زمانی که خشک و آسیاب شود خود به تنهایی ادویه ای خوش عطر و طعم است که در انواع غذاهای هندی به خصوص در جنوب هند مورد استفاده قرار می گیرد.

ادویه ماسالا دبای هندی چیست؟

ادویه ماسالا دبا ترکیبی از ادویه هایی است که در بسیاری از خانه های هند یافت می شود که شامل 6 تا 7 ادویه اصلی هندی است. انواع ادویه جات موجود در این ترکیب بسته به منطقه های مختلف در هند متفاوت است. ترکیب ادویه ماسالا دبا حاوی دانه های زیره ، خردل ،فلفل قرمز، زردچوبه و گرارم ماسالا است.

اینستاگرام خانوم ادویه

منو اصلی