کامل ترین لیست ادویه جات عروس

کامل ترین لیست ادویه جات جهیزیه عروس

کامل ترین لیست ادویه جات عروس

ادویه جات یکی از اقلام ضروری جهیزیه عروس خانم ها برای شروع زندگی مشترک است. ادویه عروس شامل انواع گوناگون ادویه جات مورد نیاز برای آشپزی است. معمولا ادویه جات جهیزیه را در بسته بندی های شکیل و زیبا تزئین می کنند و به عنوان یکی از اقلام جهیزیه در آشپزخانه عروس قرار می دهند.

در این قسمت از وبسایت خانوم ادویه  کامل ترین لیست ادویه جات عروس را مشاهده می کنید.

لیست کامل ترین ادویه جات عروس:

آویشن:

آویشن ادویه ای معطر با طبیعت گرم و خشک است و برای تهیه بسیاری از غذاها، از جمله سوپ، سالاد و مرغ به کار می رود.

آویشن علاوه بر طعم دادن به غذا و سالاد، خواص دارویی بسیاری دارد.

خاصیت ضد التهاب و ضد میکروب آویشن، این گیاه را به درمانی مؤثر برای عفونت های دهان، حلق و گلو تبدیل کرده است.

آویشن

پودر انبه :

مهم ترین استفاده پودر انبه برای تهیه سس مخصوص فلافل است.

علاوه بر این برای طعم دهی به مرغ و ماهی و از بین بردم بوی نامطبوع آنها می توان از پودر انبه استفاده کرد.

پودر انبه طبیعتی بسیار گرم دارد، به هضم غذا و بهبود سوءهاضمه کمک می کند،

پوست را روشن و شفاف می سازد، از ابتلا به سرطان پیشگیری می کند و می تواند علائم سرماخوردگی را کاهش دهد.

پودر پیاز :

پودر پیاز از آسیاب کردن پیاز خشک شده به دست می آید، می توان از پودر پیاز، برای تهیه پیاز داغ غذاها استفاده کرد.

علاوه بر آن پودر پیاز در تهیه بسیاری از سس ها به کار می رود.

پیاز دارای خاصیت آنتی اکسیدان و ضد سرطان است و پودر پیاز نیز این خواص را به همراه دارد.

پودر سیر :

پودر سیر بهترین گزینه برای افرادی است که به دلیل بوی تند سیر، ترجیح می دهند آن را مصرف نکنند.

پودر سیر از آسیاب کردن سیر خشک شده به دست می آید و بیشتر خواص بی نظیر سیر را به همراه دارد.

از پودر سیر در تهیه بسیاری از غذاها و سس ها استفاده می شود.

با مصرف پودر سیر در تهیه غذا، می توانید عطر سیر را به غذا اضافه کرده ولی از بوی تند آن در امان باشید!

موسیر

تخم گشنیز :

تخم گشنیز، دارای رایحه ای قوی و بسیار دل انگیز است.

در تهیه بسیاری از شیرینی ها، ادویه های ترکیبی، دسرها و غذاها، از تخم گشنیز استفاده می شود.

تخم گشنیز خواص درمانی زیادی نیز دارد؛

کلسترول خون را کاهش می دهد و تقویت کننده دستگاه گردش خون، سیستم گوارش و کبد است.

تخم گشنیز خاصیت ضد التهاب دارد و برای بهبود دردهای آرتریتی و مفصلی می توان از آن بهره گرفت.

خاکشیر :

شاید خاکشیر را نتوان نوعی ادویه و طعم دهنده غذا به حساب آورد.

اما وجود این گیاه شگفت انگیز و چندکاره! در میان ادویه جات آشپزخانه عروس بسیار مفید و کاربردی است.

شربت خاکشیر، طبع خنکی دارد و برای اصلاح مزاج در روزهای گرم تابستان، بسیار مفید است.

خاکشیر برای کاهش تب، گرما زدگی و درمان سوء هاضمه، یبوست و اسهال ، تأثیر بسیار مطلوبی دارد.

خاکشیر را می توان به صورت تفت داده یا خام، به همراه آبجوش یا آب سرد، به صورت شیرین و یا معمولی مصرف کرد

و در هریک از این حالت ها، خاصیت متفاوتی خواهد داشت.

دارچین و چوب دارچین :

دارچین از پرمصرف ترین ادویه در تهیه دسر و غذاهای ایرانی است.

تزئینات خوشرنگ و بوی دسرهایی مانند فرنی و شله زرد، با دارچین ایجاد می شوند.

دارچین مفیدترین ادویه برای افراد مبتلا به قندخون بالاست و مصرف آن به صورت دمنوش یا به همراه غذا به کاهش قند خون کمک می کند.

دارچین فعالیت سلول های مغزی را افزایش می دهد و از بروز آلزایمر پیشگیری می نماید.

دارچین

زردچوبه و قلم زردچوبه :

زردچوبه اولین و پراستفاده ترین ادویه در تهیه اکثر غذاهاست.

برخی افراد قلم زردچوبه را تهیه می کنند و خودشان آن را آسیاب می کنند تا از خلوص زردچوبه مصرفی اطمینان داشته باشند.

زردچوبه خاصیت آنتی اکسیدان دارد و می تواند از رشد سلول های سرطانی پیشگیری کند.

زردچوبه ضدالتهاب بوده و در درمان دردهای مفصلی مفید است. همچنین این ادویه می تواند عملکرد مغز را بهبود دهد.

زنجبیل پودری و زنجبیل درشت :

زنجبیل یکی از شفابخش ترین ادویه های آشپزخانه است و عطری تند و گرم دارد.

زنجبیل می تواند به صورت دمنوش یا به همراه غذا استفاده شود.

زنجبیل برای درمان علائم سرماخوردگی، دردهای عضلانی و علائم آلرژی بسیار مفید است.

تهیه زنجبیل درشت بهتر است، چرا که عطر و خواص زنجبیل را مدت بیشتری حفظ می کند.

می توانید برای هربار استفاده مقدار کمی از آن را آسیاب کنید.

زیره سبز و زیره سیاه :

زیره سبز و زیره سیاه، به صورت درشت یا پودری در تهیه پلوها و بسیاری از غذاهای ایرانی به کار می روند.

مهم ترین دلیل مصرف زیره در غذا، اثر ضد نفخ و تقویت کنندگی سیستم گوارش است.

زیره عطری بسیار قوی دارد و افزودن آن به غذا، طعمی به یادماندنی به آن می بخشد.

زیره دارای خاصیت ادرار آور است و می تواند در دفع سنگ های مجاری ادرار بسیار مفید باشد.

زیره طبیعت گرمی دارد و سوخت و ساز بدن را افزایش می دهد.

سماق قرمز و سماق قهوه ای :

سماق قرمز و سماق قهوه ای، دو گونه متفاوت از گیاه سماق هستند.

سماق دارای طبیعت سرد و خشک است و معمولا برای کاهش عوارض گوشت قرمز از آن استفاده می شود.

سماق اثر آنتی اکسیدانی دارد و از بروز علائم پیری زودرس و رشد سلول های سرطانی جلوگیری می کند.

سماق ضد قارچ و ضد میکروب است و می توان از آن برای بهبود عفونت های بدن استفاده کرد.

فلفل سیاه درشت و فلفل سیاه پودری :

فلفل سیاه درشت در واقع دانه های نرسیده و سبز فلفل سیاه است که پخته و سپس خشک شده است.

فلفل سیاه طبیعتی گرم و خشک دارد. سیستم گوارش را تقویت می کند و به هضم بهتر غذا کمک می کند.

فلفل سیاه سوخت و ساز بدن را افزایش می دهد و برای کاهش وزن مفید است.

فلفل سیاه خاصیت آنتی اکسیدان، ضد سرطان و ضد التهاب دارد. همچنین این ادویه پرخاصیت، عملکرد مغز را بهبود می دهد.

برای حفظ عطر و طعم فلفل سیاه، بهتر است، آن را به شکل درشت و نکوبیده تهیه کنید.

فلفل قرمز :

فلفل قرمز پودری از آسیاب کردن فلفل تند چیلی تهیه می شود.

فلفل قرمز طعمی بسیار تند دارد و می توان با افزودن مقدار کمی از آن به غذا، طعمی آتشین در خوراک ایجاد کرد.

فلفل قرمز خواص درمانی بسیاری نیز دارد؛

سوخت و ساز بدن را افزایش می دهد و برای کاهش وزن مفید است.

فلفل قرمز چیلی، خاصیت آنتی اکسیدان قوی دارد و می تواند با سرطان مقابله کند. همچنین علائم سرما خوردگی را بهبود می دهد.

خرید فلفل قرمز درجه یک از خانوم ادویه

پودر لیمو و لیمو عمانی :

لیمو عمانی، یا گرد لیمو، یکی از بهترین طعم دهنده ها برای خورش های ایرانی است.

از لیمو عمانی برای تهیه دمنوش نیز می توان استفاده کرد.

لیمو عمانی فشار خون را کاهش می دهد و برای درمان سرماخوردگی و سرفه مفید است.

برخی از انواع لیمو عمانی طعم تلخ دارند، اما میزان تلخی در گرد لیمو، بسیار کمتر است.

گلپر پودری و گلپر درشت :

گلپر یکی از ادویه های گرم و مفید برای دستگاه گوارش است.

وجود گلپر در ادویه جات آشپزخانه، کمک می کند تا با مصرف آن در کنار خوراکی های سرد مزاج، بتوان طبیعت این خوراکی ها را اصلاح نمود.

گلپر ضد نفخ است و به هضم غذا کمک می کند. گلپر سیستم ایمنی را تقویت می کند و ضد میکروب و ضد قارچ است.

هل :

از هل درشت و پودر هل در آشپزی ایرانی استفاده های بسیاری می شود.

از تهیه دمنوش گرفته تا استفاده از آن به عنوان چاشنی دسر و مربا و شربت.

در بسیاری از شهر های ایران از هل در تهیه برخی غذاها نیز استفاده می کنند.

هل رایحه ای قوی و مطبوع دارد،

مصرف آن باعث ایجاد حس آرامش و نشاط می شود.

هل ضد میکروب و ضد التهاب است و می تواند سیستم تنفسی و دهان را پاکسازی کند.

برگ بو :

برگ بو ادویه ای مدیترانه ای است و افزودن آن به غذا، عطر و طعمی خاص به خوراک می بخشد.

برگ بو برای دستگاه گوارش بسیار مفید است و می تواند به هضم غذا کمک کند.

برگ بو دارای خاصیت ضد قارچ و باکتری، ضد التهاب، آنتی اکسیدان، ادرار آور و تقویت کننده سیستم گوارش است.

جوز هندی :

جوز هندی از آسیاب کردن میوه خشک شده گیاه جوز بویا تهیه می شود.

جوز هندی با عطر و رایحه نشاط آورش در پخت بسیاری از شیرینی های به کار می رود.

از جوز هندی در ساخت ادویه های ترکیبی و غذاهایی مانند لوبیاپلو نیز استفاده می شود.

جوز هندی خواص دارویی بسیاری نیز دارد، که از جمله این فواید می توان از خاصیت،

نشاط آور و ضد افسردگی، ضد التهاب و تسکین دهنده دردهای مفصلی نام برد.

رزماری :

رزماری گیاهی معطر با رایحه ای قوی است و علاوه بر خواص دارویی بی نظیر خود، در طعم دهی به غذاها، بسیار عالی عمل می کند.

می توان برای زدودن بوی نامطبوع مرغ و ماهی و گوشت، از مقداری رزماری کمک گرفت.

رزماری آرامش بخش است و مصرف آن می تواند علاوه بر رفع استرس و اضطراب،

به بهبود حافظه شما کمک کند. رزماری دارای خاصیت ضد التهاب و آنتی اکسیدان نیز هست.

پاپریکا :

پاپریکا، ادویه ای خوش بو و پر خاصیت است. برای ساخت پاپریکا، فلفل دلمه ای خشک شده را با مقداری فلفل قرمز ترکیب می کنند.

با افزودن میزان فلفل قرمز چیلی در ترکیب پاپریکا، تندی آن بیشتر می شود.

برای طعم دادن به بسیاری از غذاها، از جمله مرغ و ماهی، می توان از پاپریکا استفاده کرد.

این ادویه سیستم گوارش را تقویت کرده و به هضم غذا کمک می کند.

زعفران :

زعفران در لیست ادویه جات عروس ، زعفران طلای سرخ ادویه جات

زعفران، ادویه ای مجلسی و گرانبها با رایحه ای بی نظیر است.

زعفران طبیعتی گرم دارد و مصرف آن می تواند باعث ایجاد حس آرامش و نشاط شود.

زعفران سیستم گردش خون را تقویت می کند و اضطراب و فشار روانی را کاهش می دهد.

میخک :

میخک ادویه ای با طبیعت گرم است.

با جویدن میخک در دهان، احساس بی حسی خواهید کرد.

میخک بسیار شبیه به داروی بی حس کننده لیدوکائین عمل می کند،

از این رو برای کاهش درد دندان، می توانید کمی پودر میخک را روی محل درد ریخته یا آن را بجوید.

میخک در تهیه ادویه های ترکیبی و غذاها نیز استفاده می شود.

میخک خاصیت آنتی اکسیدان دارد و می تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند.

خردل :

رایج ترین مصرف پودر خردل، استفاده از آن برای تهیه سس خردل است.

از این سس می توان برای خوش طعم کردن انواع ساندویچ گوشت و سوسیس استفاده کرد.

از جمله خواص دارویی خردل می توان به بهبود سرماخوردگی و گرفتگی های دستگاه تنفس،

ضدعفونی سیستم دفع ادرار و کلیه ها و کاهش کلسترول خون اشاره کرد.

خانوم ادویه در سه سطح قیمتی مختلف اقدام به تهیه پک جهیزیه عروس کرده است که شما می توانید با آرامش خاطر و اطمینان کامل از کیفیت ادویه تان به صورت یکجا و در سطح قیمتی مد نظر خودتان این ادویه جات را سفارش دهید.

لیست ادویه پک جهیزیه خانوم ادویه

نام ادویهپک طلاییپک الماسپک برلیانس
فلفل سیاه۱۰۲۰۲۰
فلفل قرمز۱۰۱۰۲۰
زردچوبه۱۰۲۰۲۰
پاپریکا۱۰۱۰۱۰
پاپریکا ناساب۱۰۱۰۲۰
سماق قرمز۱۰۱۰۱۰
سماق قهوه ای۱۰
زنجبیل سابیده۱۰۱۰۲۰
زنجبیل ناساب۱۰۱۰
دارچین پودر۱۰۲۰۲۰
دارچین سیگاری۱۰۲۰
ادویه کاری۱۰۱۰۲۰
پودر سیر۲۰۲۰۲۰
پودر پیاز۱۰۱۰۱۰
پولبیبر۱۰۲۰۲۰
ادویه ماکارانی۱۰۱۰۱۰
ادویه قیمه۱۰۱۰۱۰
ادویه قرمه سبزی۱۰۱۰۱۰
ادویه ماست و دوغ۱۰۱۰
زعفران یک گرمی۶۰۶۰
هل سبز۳۰۵۰۶۰
جوش شیرین۱۰۱۰۱۰
بیکینگ پودر ۱۰۱۰
وانیل۱۰۱۰۱۰
جو دوسر پرک ریز۲۰۲۰۲۰
جو دو سرپرک درشت۲۰۲۰۲۰
نعنا خشک۲۰۲۰۲۰
نعنا فلفلی۲۰
مرزه۱۰۱۰۲۰
جعفری خشک۱۰۱۰۲۰
اسلایس گوجه۱۰۲۰۲۰
شوید خشک۲۰۲۰۲۰
شنبلیله۱۰۱۰۱۰
پونه کوهی۱۰۱۰
رزماری۱۰۱۰
سبزی گشنیز۱۰۱۰۱۰
پودرنارگیل۱۰۱۰۱۰
کاکائو۲۰۲۰۲۰
قهوه ترک۲۰
آرد برنج۳۰۳۰
نشاسته ذرت۱۰
نشاسته گندم۱۰۱۰۱۰
تخم شربتی درشت۲۰۲۰۲۰
عاطل باطل (اسپند رنگی)۱۰۱۰۱۰
حبه عناب۲۰۲۰
گل گاو زبان۲۰
پودر نارگیل۱۰۱۰۱۰
زعفران یک مثقالی۲۲۰
دمنوش سرما خوردگی۲۵۲۵
لیمو عمانی۱۰۲۰۲۰
غنچه گل محمدی۱۰۱۰۲۰
زرشک۳۰
پت ادویه هدیهدو عددچهار عددشش عدد
جمع قیمتی پک به همراه هزینه ارسال(هزار تومان)۵۶۰۷۶۰۱۱۳۰

منو اصلی