ادویه بندری آموزش کامل مقدار دقیق هر ادویه

تاریخچه ادویه- خانوم ادویه-خانم ادویه

ادویه بندری آموزش کامل مقدار دقیق هر ادویه

ادویه ها چاشنی غذاهای ملل مختلف هستند.

در غذاهای ایرانی نیز از ادویه استفاده می شود.

برای انواع پلوها و چلوها و خورش ها از ادویه های مختلف استفاده می شود.

برای تهیه انواع ادویه های ترکیبی باید میزان درست هر ادویه را بدانید.

در این مقاله آموزش ادویه بندری را کاملا بیان داشته ایم تا برای تهیه آن به مشکلی برنخورید. برای تهیه این ادویه خوش عطر و طعم این مقاله را با دقت مطالعه کنید

زنجبیل درجه یک

مواد لازم تهیه ادویه بندری:

  • زنجبیل خشک 4 تکه متوسط زردچوبه 6 قاشق سوپخوری
  • دارچین 6 چوب متوسط دانه فلفل سیاه 6 قاشق سوپخوری
  • میخک 8 عدد هل سبز 2 قاشق سوپخوری
  • فلفل قرمز 14 عدد فلفل پاپریکا 2 قاشق سوپخوری
  • جوز هندی 4 عدد تخم گشنیز 2 قاشق سوپخوری
  • زیره سیاه 4 قاشق سوپخوری

زنجبیل و فلفل قرمز باید خشک شده باشند.

ادویه بندری آموزش کامل مقدار دقیق هر ادویه

طرز تهیه ادویه بندری :

دارچین ، هل ، گشنیز ، پاریکا ، دانه فلفل سیاه ، زردچوبه و زیره ، فلفل قرمز و زنجبیل خشک شده ،

میخک را در یک تابه بزرگ بریزید و 1 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا بوی ادویه ها به مشام برسد

ادویه ها را از روی حرارت بردارید و سریعا آنها را آسیاب کنید تا از گرما نیفتند.

آسیاب باید به قدری باشد که ادویه ها پودر شده و یکدست شوند

ادویه آسیاب شده را الک کنید تا دانه های اضافی و درشت آن گرفته شود

جوزهای هندی را با رنده ریز رنده کنید و به ادویه بیفزایید

در شیشه دربسته و در جای تاریک و خشک نگهداری و تا نهایتا 6 ماه مصرف کنید

 

 

برای تهیه این محصولات میتوانید بر روی این لینک کلیک نمایید.

برای اطلاع از خواص دارویی ادویه ها موارد منع مصرف میتوانید پیج اینستاگرام ما را دنبال کنید.

برای ورود به پیج اینستاگرام میتوانید بر روی این لینک کلیک نمایید.

 

منو اصلی